Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Dialogforum för kvalitets- och verksamhetsutveckling Nordost 17 maj, Tema ny Socialtjänstlag

17 maj, 09:30 - 12:00

FoU Nordost bjuder in till ett dialogbaserat erfarenhetsutbyte för dig som arbetar med kvalitets- och verksamhetsutveckling i socialtjänsten. Forumet är en plats för dialog och kunskapsutbyte med andra professionella som arbetar med liknande frågor i våra ägarkommuner – Danderyd, Lidingö, Norrtälje, Täby, Vaxholm och Österåker.

Fokus denna gång är omställningen inför en ny Socialtjänstlag. Vi startar dialogen om detta stora ämne genom att inventera det förberedelsearbete som sker hos er, och genom att titta närmare på begreppen vetenskap och beprövad erfarenhet som sannolikt kommer att ingå i den nya lagstiftningen. Hur kan man förstå dessa och andra näraliggande ord, såsom evidens och evidensbaserad praktik? Vad innebär det att arbeta kunskapsbaserat och i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet?

Vilka är ni som är inbjudna? 

Detta möte är en del av FoU Nordosts forum för kvalitets- och verksamhetsutveckling, som riktar sig till dig som är utvecklingsledare, strateg, metodutvecklare eller har motsvarande funktion i nordostkommunerna. Du som på andra sätt  är involverad i arbetet med omställningen mot en ny SoL är också välkommen.

Varmt välkomna!

Christofer Lindgren, forskningsledare, christofer.lindgren@founordost.se

Sara Ahrén, processledare, sara.sundellahren@founordost.se

Erica Spång, processledare erica.spang@founordost.se

 

Anmälan senast 10 maj.
 

Detaljer

Datum:
17 maj
Tid:
09:30 - 12:00
Webbplats:
founordost.se

Arrangör

FoU Nordost

Detaljer

Datum:
17 maj
Tid:
09:30 - 12:00
Webbplats:
founordost.se

Arrangör

FoU Nordost