Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunchseminarium om IBIC 12 mars

2021-03-12, 12:00 - 13:00

Välkomna till ett länsövergripande lunchseminarium som utgår från
Vård- och omsorgsanlys nya rapport!

Precis som tidigare år vill FoU:erna, FOU nu, FoU Nordost, Nestor FoU-center och Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum gå samman och bjuda in deltagarna i de lokala IBIC-nätverken till en gemensam träff. I år ser det lite annorlunda ut och vi bjuder därför in er till ett lite kortare lunchseminarium, även berörda chefer är välkomna till seminariet. Temat är Myndigheten för Vård- och omsorgsanalys nya rapport som är en nationell utvärdering av IBIC, Effekten av IBIC – En utvärdering av arbetssättet Individens behov i centrum i socialtjänsten.

Vi har bjudit in Eva Hagbjer, en av författarna till rapporten, som kommer att berätta om resultaten och svara på frågor. Eftersom det blir ett lite kortare seminarium finns det möjlighet för den som vill ställa en fråga att göra det i anmälningsformuläret i samband med anmälan. Vi hoppas kunna ta era tankar vidare till våra lokala nätverk för vidare diskussioner längre fram i vår.

Målgrupp: Processledare och andra som ingår i de lokala IBIC-nätverken, berörda chefer i kommunerna samt medarbetare vid FoU.

Datum och tid: 12 mars kl. 12.00–13.00

Plats: Online via Teams. Länk skickas ut separat.

Anmälan: Anmäl dig senast 10 mars i anmälningsformuläret nedan.
Om du vill ställa en fråga, skriv in den under ”Övrigt” i formuläret.

Inbjudan som pdf>>

Mer information och kontakt:

Lie Åslund, forskningsledare FoU Nordost
e-post: lie.aslund@founordost.se

Inga fält hittades.