Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop om God och Nära Vård 16 feb

16 februari, 09:00 - 12:00

FoU Nordost bjuder in till en workshop om God och Nära Vård:
Kommunens samordnande funktion i enlighet med HÖK – Hur ser behoven ut?

Workshopen är för dig som har samordningsansvar enligt Huvudöverenskommelse om länsövergripande samverkan kring hälsa, vård och omsorg (HÖK) och/eller är kontaktperson inom God och Nära Vård i socialtjänsten i nordostkommunerna. Syftet med workshopen är att utforska hur arbetet enligt HÖK och God och Nära Vård ser ut idag i kommunerna, att bidra till erfarenhetsutbyte om samordnarfunktionen, och att undersöka vilka gemensamma behov som finns.

Inom ramen för HÖK ska respektive kommun ansvara för att utse en samordnande funktion för samverkan kring hälso- och sjukvård och omsorg. Funktionen ska vara en länk för samverkansaktörer in till kommunens berörda verksamheter, inklusive utförarverksamhet i privat regi samt delta i lokal samverkan.

Vad förväntas av er?
Inför mötet får du gärna fundera på hur din kommun har organiserat samordningen och hur behoven ser ut utifrån HÖK och God och Nära Vård.

Vilka är ni som är inbjudna?
Workshopen är en del av FoU Nordosts arbete inom ramen för God och Nära Vård och riktar sig till dig som har samordningsansvar enligt HÖK och/eller är kontaktperson inom God och Nära Vård i socialtjänsten i nordostkommunerna. Om du vill bjuda med någon annan berörd medarbetare går det bra, men meddela oss gärna detta så fort som möjligt.

Datum och tid: fredag 16 februari kl. 09.00–12.00

Plats: Konferenslokal Tranholmen, Mötesparken plan 5, entré via Danderyds kommun
(mellan Må bra Hälsa och Apoteket, plan 4) i Mörby Centrum.

Anmälan: Inbjudan skickas via mejl till berörda personer!

Vi bjuder på smörgås och frukt!

Inbjudan som pdf>>

Varmt välkomna!

Christofer Lindgren, forskningsledare, christofer.lindgren@founordost.se

Erica Spång, processledare, erica.spang@founordost.se