Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lunchseminarium om implementering 2 juni

2 juni, 11:30 - 12:00

Vill ni lyckas bättre i ert utvecklingsarbete genom en mer genomtänkt och systematisk implementering?

På detta lunchseminarium ger FoU Nordost en kort introduktion till implementering och det metodstöd som vi erbjuder nordostkommunerna under hösten 2023.

Metodstödet är baserat på en evidensbaserad modell för beteendeförändring och består av fyra workshopar där vi guidar arbetsgrupper genom implementeringens olika steg. Varje arbetsgrupp har med ett eget implementeringsprojekt. Föreläsningar varvas med praktiskt arbete och erfarenhetsutbyte med andra verksamheter.

Syftet med seminariet är att berätta om metodstödets innehåll samt om våra erfarenheter av att stödja implementeringsarbete. Vad är exempelvis viktigt att tänka på innan man sätter i gång ett stort implementeringsprojekt? Det finns också möjlighet att ställa frågor om metodstödet eller ge förslag till kunskapshöjande aktiviteter som rör implementering.

Målgrupp: Intresserade chefer, verksamhetsutvecklare/motsvarande samt medarbetare som arbetar med att driva och stödja praktiskt implementeringsarbete inom socialtjänst inom någon av våra ägarkommuner Danderyd, Lidingö, Norrtälje, Täby, Vaxholm samt Österåker.

Datum och tid: fredag 2 juni kl. 11.30–12.00

Plats: Digitalt via Microsoft Teams. Länk skickas ut efter sista anmälningsdatum.

Anmälan: Sista anmälningsdag är passerad.

Inbjudan som pdf>>

Varmt välkomna!
Sara Ahrén, processledare, sara.ahren@founordost.se
Josefin Bernhardsson, josefin.bernhardsson@founordost.se