Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop: Processutvärdering som verktyg för kvalitetsutveckling

27 januari, 10:00 - 12:00

Processutvärderingar kan vara ett verkningsfullt instrument för att lära sig mer om vad som har gått bra och mindre bra i ett utvecklingsarbete. Blev det som vi tänkte oss och gjorde vi det vi skulle? Vad hände på vägen från idé till praktik och hur ska vi se på det som hände? Vad kan vi lära oss av arbetet inför framtiden?

FoU Nordost bjuder in till en workshop för dig som vill lära dig mer om den här sortens utvärderingar som verktyg för att utveckla kvaliteten i en verksamhet. På workshopen kommer du bland annat att få en bakgrund om några av de vanligaste redskapen som används vid utförandet av processutvärderingar, såsom att skilja mellan olika typer av mål och att göra mål–medel analyser med hjälp av den s.k. programteorimetoden. Därtill får du prova på att använda några av dessa redskap på ett exempelfall.

Målgrupp: Lärdomarna från workshopen är tänkta att både vara till nytta för dig som vill beställa processutvärderingar av en verksamhet, och för dig som är nyfiken på att prova på arbetssättet för egen del.

Datum och tid: Fredag 27 jan 2023 kl. 10–12

Plats: Online via Teams. Länk skickas ut efter sista anmälningsdag.

Anmälan: Sista anmälningsdag är passerad.

Inbjudan som pdf>>

För mer information och kontakt
Christofer Lindgren
forskningsledare FoU Nordost
e-post: christofer.lindgren@founordost.se
tfn: 073 662 01 49