Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FoU Välfärds konferens 12 okt 2023

2023-10-12, 09:30 - 16:30

Välkomna till FoU Välfärds årliga konferens 12 okt 2023 – För första gången finns möjlighet för våra samarbetspartners i kommun och region att delta!

FoU Välfärd är en nationell intresseförening för FoU-miljöer inom välfärdsområdet, vars primära syfte är att stimulera utveckling och kunskapsutbyte FoU-enheter emellan.

Konferensens tre teman:

  1. Barn och unga med fokus på tidiga och förebyggande insatser
  2. Evidensbaserade insatser inom socialtjänsten
  3. Äldres och funktionsnedsattas hälsa – tidiga förebyggande insatser för ett gott åldrande

Dag 1, torsdagen den 12 oktober kommer att vara en dag med seminarier, föreläsningar och panelsamtal då vi tillsammans visar vad FoU-Sverige har att erbjuda. Till denna dag har FoU-enheterna i år fått möjligheten att bjuda med våra samarbetspartners i kommun eller region, som arbetar med kunskaps- och utvecklingsfrågor. Tanken med att bjuda in externa gäster är att visa att FoU-arbete hör hemma i ett större sammanhang och att vi tillsammans kan göra skillnad för det sociala arbetet i praktiken.

100 platser har avsatts för externa gäster – först till kvarn gäller! Preliminärt program publiceras i slutet av juni på FoU Välfärds webbplats. Slutligt program kommer att finnas tillgängligt i augusti.

Datum och tid: torsdag 12 okt kl. 9.30 – 16.30.

Plats: Citykonferensen, Ingenjörshuset Malmskillnadsgatan 46, Stockholm.

Kostnad: Konferensdagen är kostnadsfri för externa gäster och inkluderar lunch och fika under torsdagen 12 okt. Anmälan är dock bindande och outnyttjad plats debiteras med 500 :-

Anmälan: Anmäl dig här senast 1 sept>>

Inbjudan som pdf>>

Varmt välkommen!

För mer information och kontakt
redaktionen@fouvalfard.se